Νέα Συλλογή 2020-2021


Νέα Συλλογή 2020-2021

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε την νέα μας συλλογή 2020-2021, που αποτελεί το δικό μας πιστεύω για το ποιες θα είναι οι ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου σε αυτή την νέα δεκαετία. Η νέα μας συλλογή χωρίζεται σε 11 διαφορετικές προϊοντικες κατηγορίες και αποτελεί την one-stop-shopping εμπειρία τόσο για επαγγελματίες όσο και ιδιώτες. Διαφημιστικά και εταιρικά δώρα, έπαθλα και βραβεία, οικολογικές σακούλες και είδη συσκευασίας, σημαίες και είδη παρέλασης, σφραγίδες, είδη ταπελλόγραφιας και παρουσίασης, είδη ρουχισμού και καπέλα, προϊόντα για συνέδρια και εκδηλώσεις, είδη γάμου και βάπτισης καθώς και τυπογραφικά είναι μερικά από τις επιλογές που θα σας προσφέρουν ευχάριστες λύσεις.

Στην Hercules πιστεύουμε στον άνθρωπο που θα εκτιμά ολοένα και περισσότερο την ποιότητα για αυτό και η ποιότητα ήταν ο πιο καθοριστικός παράγοντας όταν επιλέγαμε ένα προϊόν στην νέα μας συλλογή. Επιπρόσθετα ενισχύσαμε την ποικιλία μας από προϊόντα από διάσημα brands. Μερικά από τα brands που θα βρείτε στον κατάλογο μας είναι Xiaomi, Lexon, Troika, Cerruti 1881, Ekston, Zippo, Moleskine, B&C Collection, Cacharel, Parker, Trodat, Victorinox, Carioca, Amazfit και πολλά άλλα.

Στην Hercules επίσης πιστεύουμε ότι η οικολογική συνείδηση και η ευεξία δεν είναι απλά τάσεις της εποχής αλλά τρόπος ζωής. Στην νέα μας συλλογή ενισχύσαμε κατά πολύ τα προϊόντα μας που είναι φτιαγμένα από οικολογικά υλικά και άλλα που εξυπηρετούν οικολογικούς σκοπούς. Επιπρόσθετα μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα που αφορούν αθλητισμό και ευεξία

Μπορείτε να δείτε τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο στο ακόλουθο link.

https://issuu.com/herculesgroup/docs/catalogue2020?fr=sMjNmMTI1NDEwMw

Επίσης μπορείτε να επικοινωνησετε μαζί μας για να σας στείλουμε τον ηλεκτρονικό κατάλογο μας έντυπο

τηλ: 77777001  email: info@hercules-group.com  website: www.hercules-group.com






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

5 Δώρα για Μεσιτικά Γραφεία

Υπηρεσία ''Working From Home Gifts''

5 ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ