Ένας απλός τρόπος για να αυξήσετε την παραγωγικότητα των συναδέλφων σας



Oι τάσεις στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού υποδεικνύουν ότι πέρα από υλικά οφέλη ένας απαραίτητος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση των συναδέλφων σας  και να επικροτήσετε την προσπάθεια τους είναι αυτός της αναγνώρισης.

Η αναγνώριση της προσπάθειας και των αποτελεσμάτων ενός συναδέλφου, εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας,  είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η ηθική ικανοποίηση  στον εργαζόμενο καθώς και να ενθαρρυνθεί γα μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Ένας πολύ απλός τρόπος για να αναγνωρίσετε την προσπάθεια και την επίδοση των συναδέλφων σας  είναι η καθιέρωση βραβείου Employee Of The Month το οποίο μπορεί να συνδυαστεί και με ένα υλικό bonus.

H εταιρεία μας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία και ως ο σημαντικότερος κατασκευαστής βραβείων στην ευρύτερη περιοχή μπορεί να σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία και πρωτότυπες ιδέες από βραβεία σχετιζόμενα με την επιβράβευση του προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε  να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.hercules-group.com ή επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο +357 25724033 ή info@hercules-group.com












Hercules Logo






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

5 Δώρα για Μεσιτικά Γραφεία

Υπηρεσία ''Working From Home Gifts''

5 ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ