Tο 1ο TheSeptemberT-shirtFest είναι γεγονός!

H Hercules παρουσιάζει το 1ο TheSeptemberT-shirtFest, το φεστιβάλ των εκτυπωμένων φανελών, με σλόγκαν εκτυπωμένες φανέλες σε φοβερές τιμές.  Μέσα από 10 διαφορετικά πακέτα-προσφορές μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας φανέλες με το δικό σας σχέδιο ή λογότυπο. Οι προσφορές περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία από φανέλες, πόλο, φούτερ καθώς και αθλητικές φανέλες σε ανδρικά ,γυναικεία και παιδικά μεγέθη αλλά και πολλούς χρωματισμούς. 

Είτε θέλετε να ενδυναμώσετε την εικόνα της εταιρείας σας ή του οργανισμού σας , είτε διοργανώνετε το hens ή bachelor σας ή αν θέλετε μαθητικές φανέλες το TheSeptemberT-shirtFest θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Επίσης αν ανήκετε σε κάποια αθλητική ομάδα ή αν αγωνίζεστε σε αγώνες 5*5 το TheSeptemberT-shirtFest είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς.    

Επιπρόσθετα η Hercules προσφέρει δωρεάν σχεδιασμό των φανέλων σας με κάθε παραγγελία! Για να παραγγείλετε μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα της εταιρείας στην οδό Ιαπετού 11 στην βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό ή να εποικηνώνησετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας τηλεφωνικός στο 25724033 ή με email στο info@hercules-group.com. Προσφέρετε Παγκύπρια εξυπηρέτηση με αποστολή ή παράδοση στην πόρτα σας

Δείτε όλες τις προσφορές του TheSeptemberT-shirtFest στο link εδώ 
https://goo.gl/2Bx45u

  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

5 Δώρα για Μεσιτικά Γραφεία

Υπηρεσία ''Working From Home Gifts''

5 ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ