Τα προϊόντα της ΧΙΑΟΜΙ τώρα και με το λογότυπο σας!



Η HERCULES για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί και σας παρουσιάζει  τον κατάλογο εταιρικών δώρων XIAOMI 2019.  Πλέον τα αγαπημένα σας προϊόντα ΧΙΑΟΜΙ μπορούν να αποτελέσουν ένα  δυνατό εργαλείο προώθησης και επικοινωνίας για την εταιρεία σας . Στην συλλογή θα βρείτε προϊόντα όπως power banks, speakers , fitness watches και άλλα ιδανικά για εσάς που ψάχνετε ποιοτικά προϊόντα τεχνολογίας για να προωθήσετε την εταιρεία σας. Όλα τα προϊόντα διακοσμούνται με το λογότυπα σας κάτω από τα πιο ψηλά πρότυπα εκτυπώσεων και χαράξεων. 

H Xiaomi η οποία ιδρύθηκε το 2010 έχει εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε ένα από τους ηγέτες της αγοράς προϊόντων τεχνολογίας και ένα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones παγκόσμιος. Η συλλογή από τα high tech προϊόντα της δεν αρκείται μόνο σε smartphones συσκευές αλλά και σε έξυπνες λύσεις για το σπίτι ., την άθληση και την τεχνολογία. Κουλτούρα της είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων τεχνολογίας που να είναι προσιτά στους καταναλωτές.

 Η προσθήκη των προϊόντων της Xiaomi αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί για την γκάμα εταιρικών δώρων της Hercules ή οποία θα παρουσιάσει σύντομα την νέα της συλλογή για το 2019-2020 με πολλές εκπλήξεις και δυνατές προσθήκες. Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα και της υπηρεσίες της Hercules επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hercules-group.com 

Δείτε τον κατάλογο εταιρικών δώρων της Xiaomi εδώ 
https://bit.ly/2HQ3t3r

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

5 Δώρα για Μεσιτικά Γραφεία

Υπηρεσία ''Working From Home Gifts''

5 ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ