#TheChristmasGiftsProject 2017/2018






H Hercules παρουσιάζει το #TheChristmasGiftsProject 2017/2018 τον απόλυτο προορισμό για τα Χριστουγεννιάτικα εταιρικά σας δώρα!
Μέσα από το   #TheChristmasGiftsProject 2017/2018 μπορείτε να βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία εταιρικών δώρων μέσα από 7 διαφορετικούς καταλόγους με επιλογές από δώρα κάτω των 0,20σεντ μέχρι ένα πολυτελές σετ Villeroy & Boch.
Ο κατάλογος X-MAS 2017/2018 περιλαμβάνει ποικιλία από θεματικά Χριστουγεννιάτικα προϊόντα , πολλά από τα best sellers της εταιρείας καθώς και  νέα προϊόντα τα οποία θα σας ενθουσιάσουν. Ο  The Big Catalogue Of Advertising  Gifts 2017 είναι ο μεγαλύτερος κατάλογος διαφημιστικών δώρων παγκόσμιος με περισσότερες από 900 σελίδες και χιλιάδες προϊόντα για όλα τα γούστα και όλους τους προϋπολογισμούς. Βρείτε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα τεχνολογίας , είδη γραφείου και συνεδρίων , τσάντες , ομπρέλες και πολλά άλλα.
Στον κατάλογο Creativity at its edge θα βρείτε την one-stop-shopping εμπειρία μέσα από 10 διαφορετικές κατηγορίες όπως, βραβεία , σημαίες, σφραγίδες, τυπογραφικά, εκτυπώσεις φανελών, δώρα κ.α. 
Από την άλλη το Hercules Collection σας προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία από επώνυμα εταιρικά δώρα με τα οποία μπορείτε να συνδέσετε το brand σας με την ασυμβίβαστη ποιότητα και στυλ κορυφαίων οίκων.
Μέσα από τον κατάλογο εταιρικών δώρων Hugo Boss θα ανακαλύψετε κομψά επιχειρηματικά δώρα όπως στυλό και ατζέντες με την σφραγίδα ενός από τα κορυφαία luxury brands.
O The Power Of Brands 2017 περιέχει δημιουργίες με την υπογραφή διασήμων οίκων όπως Cerruti 1881, Nina Ricci, Cacharel και άλλων, με προϊόντα όπως στυλό, ρολόγια, ατζέντες, φουλάρια και τσάντες που θα κάνουν την καθημερινότητα στο γραφείο πιο συναρπαστική. 
Η Hercules επίσης αντιπροσωπεύει τα εταιρικά δώρα της Villeroy & Boch που μπορούν να δώσουν μια ξεχωριστή ιδέα για τα εταιρικά  σας δώρα. Η συλλογή περιλαμβάνει φλιτζάνια, είδη κουζίνας , μαχαίρια και άλλα κεραμικά. Τα προϊόντα της   Villeroy & Boch  μπορούν επίσης να εκτυπωθούν με το δικό σας λογότυπο. Από τον Τιτανικό και το τραπέζι του Πάπα στο Βατικανό τώρα στο γραφείο σας!  
Ζητήστε να σας αποσταλεί το πακέτο καταλόγων του #TheChristmasGiftsProject 2017-2018 ή επισκεφείτε το ειδικό portal www.hercules-group.com/christmas.html. H εταιρεία προσφέρει Παγκύπρια εξυπηρέτηση μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών και τους συμβούλους του που περιμένουν να εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη.
H Hercules ιδρύθηκε το 1989 ως ένα μικρό εργαστήρι κυπέλλων στο κέντρο της Λεμεσού. Με το πέρασμα των χρόνων η εταιρεία έχει εξελιχθεί στην one-stop-shop επιλογή , τόσο για επιχειρήσεις και οργανισμούς όσο και για καταναλωτές, προσφέροντας προϊόντα μέσα από 10 διαφορετικές γκάμες. Το μείγμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει διαφημιστικά και εταιρικά δώρα, βραβεία και έπαθλα, κατασκευή σημαιών, σφραγίδες, τυπογραφικά, είδη γάμου και βάπτισης, ταπελογραφίας και εκτυπώσεις καθώς και εκτυπώσεις φανέλων και ρουχισμού.
Η εταιρεία πρόσφατα παρουσίασε την νέα υπηρεσία της , το Hercules Order Tracker, όπου μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας καθώς περνά μέσα από τα 5 διαφορετικά στάδια 


Δείτε τους καταλόγους του #TheChristmasGiftsProject 2017/2018 εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

5 Δώρα για Μεσιτικά Γραφεία

Υπηρεσία ''Working From Home Gifts''

5 ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ