Νεα Συλλογή Artistic Awards


Νέα συλλογή “Artistic Awards
Πρωτοτυπία, χρώμα και απλότητα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των νέων βραβείων “Artistic Awards” της εταιρείας Hercules, η οποία βρίσκετε πάντα δίπλα στις αθλητικές σας δραστηριότητες.  Πάντα με καινοτόμες και σύγχρονες  ιδέες, προσπαθούμε να προσφέρουμε δημιουργικές επιλογές για τον πανηγυρισμό κάθε νίκης και συμμετοχής.
Εμπνευσμένα από κάθε άθλημα ή δραστηριότητα, τα νέα Artistic Awards είναι σχεδιασμένα με μοναδικά σχέδια τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν στους χρωματισμούς και το μέγεθος που επιθυμεί ο κάθε πελάτης.  Φτιαγμένα από ακρυλικό, γυαλί και ατσάλι σε συνδυασμό με τα μοντέρνα και μινιμαλιστικά σχέδια που κοσμούν κάθε βάση, τα νέα αυτά βραβεία χαρίζουν μια δημιουργική διάθεση σε κάθε νικητή.
Ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, πυγμαχία, χορός, ποδηλασία και τρέξιμο είναι ελάχιστες από τις επιλογές που υπάρχουν στην συλλογή των Artistic Awards, και που σας περιμένουν να τις απολαύσετε. Επιπλέον, σας δίνετε η επιλογή σχεδιασμού ενός καινούργιου βραβείου με το δικό σας πρωτότυπο σχέδιο για ένα ακόμα πιο ξεχωριστό εορτασμό. 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.hercules-group.com, δείτε τον νέο μας κατάλογο ή επισκεφτείτε το κατάστημα μας στην Βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου στην Λεμεσό, για να ανακαλύψετε την νέα συλλογή Artistic Awards τα οποία χαρίζουν μοναδικότητα σε κάθε σας νίκη. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ασύρματοι Φορτιστές

Δημόσιες Αργίες 2019

5 Δώρα για Μεσιτικά Γραφεία